Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı ilçemizde çoşku ve heyecanla kutlandı. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin 100. yıla özel hazırladıkları gösteriler tüm ilçede beğeniyle izlendi. Emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve idarecilerimizin nezdinde Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

Kas

Kastamonu ilimizde atletizm branşında düzenlenen 100. yıl Cumhuriyet Koşusu'nda okulumuz takım olarak ikinci oldu. Ayrıca 8/A sınıfı öğrencimiz Yiğit ALTIN İl genelinde birinciliği göğüsledi. Öğrencilerimizi gönülden kutluyoruz.

Ekm

Doğanyurt Yatılı Bölge Ortaokulundan Serkan ERTAN ve İmamhatip Ortaokulundan Hakkı GÜLÜK Öğretmenlerimiz ÇEDES(Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi kapsamında öğrencileri ile birlikte ilçemizin büyüklerinden olan Ali ALTIN'a misafir oldu.. Bu ziyarette öğrencilerimiz Ali Amcalarından nasihatler dinledi ve büyüklere saygı değerini pekiştirdi.

Ekm

Okulumuzun Türkçe Öğretmeni Şehri ATICI tarafından yürütülen e-Twinning projesinde çalışmalara başlandı. Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladığımız 2023 yılında ülkemizin farklı şehirlerinden toplam 100 okul ile birlikte çeşitli etkinlikler yapılması planlanmaktadır.

100 okulun katılım sağlayacağı böyle bir projede yer aldığı ve öğrencilerimizin Cumhuriyet Bayramı coşkusuna katkı sağladığı için öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Mayıs ayının ilk haftası(1-7 Mayıs) ülkemizde “Bilişim Haftası” olarak kutlanmaktadır. Bilişim haftası kapsamında Doğanyurt YBO ve Doğanyurt İHO öğrencileri arasında kodlama yarışması yapılacaktır.Kodlama yarışmasına katılmak isteyen öğrencilerimiz 3-14 Nisan tarihleri arasında isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.

Mrt

Kastamonu'da okul sporları faaliyetleri kapsamında yapılan  okullar arası oryantiring müsabakasında okulumuz öğrencilerinden

Umutcan DERE, bireyselde dördüncü, okul  takımımız ise  il ikincisi olmuştur.Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

"Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın"

Mehmet Akif Ersoy

Değerli velilerimizin bilgisine saygıyla duyurulur.

Ock

Erkekler Badminton Yıldızlar  takımı, ders öğretmeni Hasan Ali DOLAŞ öncülüğünde, Kastamonu'da düzenlenen spor müsabakalarına katılım sağladılar.

181'i sivil 256 şehit

VATAN SİZE MİNNETTAR.

RUHUNUZ ŞAD OLSUN

Ock

Okulumuz öğrencilerinin oluşturduğu AYKOD takımı, Akıllı Ulaşım Sistemleri kategorisine katılmak için, Acil Yol Sistemi projesiyle başvuruyu yapmışlardı.