Okulumuzda sınıflar arası Matematik bilgi yarışması düzenlendi.

Okulumuz matematik öğretmenleri Rezzan GÜNDÜZ ve Ümran ÖZMEN´in düzenlemiş olduğu bilgi yarışmasında birinci olan sınıflara ödülleri ve Matematik başarı belgeleri törenle verildi.

5.sınıfların birincisi Bilgi çiçekleri grup ismi ile katılan Eren SAĞDIÇ,Merve ADATEPE,İslam ŞAFAK´dan oluşan  5/A sınıfı

6.sınıfların birincisi Muhteşemler grup ismi ile katılan Ramazan ÖZMEN,Suat KOCAMAN ve Volkan ÖZKAYA´dan oluşan  6/A sınıfı

7.sınıfların birincisi Efsanevi Profesörler  grup ismi ile katılan Ö.Faruk AKYÜZ,Sebahat ÖZKAYA ve Ömer ÜNLÜ´den oluşan  7/C sınıfı

8.sınıfların birincisi Hababam  grup ismi ile katılan Emir ÖZMEN,Seda ÜRÜNDÜ ve Umut YILDIZ´DAN  oluşan  8/A sınıfı

Matematik bilgsini ölçmenin yanısıra öğrencilerde güdülenmeyi ve eğlenceli bir atmosfer sağlayan bu tür etkinliklerin geleneksel hale getirilmesi hedeflenmektedir.

Yayın: 19.12.2015 - Güncelleme: 19.12.2015 10:32 - Görüntülenme: 2340