Okulumuzda 5.6.7. ve 8. sınıflara kitap okuma yarışması düzenlendi.

Öğrencilerimize  okuma” bilincini aşılamak, gelecek nesil olarak adlandırdığımız bu kitlenin kendi değerlerinin farkına varmasını sağlamak, okunan eserlerin tam olarak anlaşılmasına katkı sağlamak, gençlere okumanın yanı sıra yorumlama kabiliyeti de kazandırmak amacıyla okulumuzda 5.6.7. ve 8. sınıflara kitap okuma yarışması düzenlendi.

Yapılan yarışmada 7. ve 8. Sınıf kategorisinde Sevim ERDAL birinci,  Ebru YATKIN ikinci, Esra ÜNLÜ üçüncü ; 5. ve 6. Sınıf kategorisinde ise Büşra ÜNLÜ birinci , Sabahat ÖZKAYA ikinci , Ömer Faruk AKYÜZ  ise üçüncü olmuştur. 1. olan öğrencilerimize tablet ödülünü Sayın Kaymakamımız İbrahim ÖZDEL, 2. olan öğrencilerimize MP4 ödülünü İlçe Jandarma Komutanı Kenan KAYA , 3. olan öğrencilerimize MP3 ödülünü ise İlçe emniyet amiri Usame YILDIZ vermişlerdir.

Yarışmada başarı gösteren tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Yayın: 06.07.2015 - Güncelleme: 06.07.2015 01:54 - Görüntülenme: 1453