Kas

Kros yarışmalarında Doğanyurt Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencisi  Yiğit ALTIN bireyselde il birincisi, Ortaokul Takım yarışlarında ise okul takımımız  il ikincisi oldu. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin ilanının 99.yılı, Doğanyurt meydanında bulunan Atatürk anıtı önünde gerçekleştirilen törenle, büyük bir coşkuyla kutlandı.

Ekm

İlçemizde yapılan Cumhuriyet Koşusu yarışına, okulumuz öğrencilerinden de katılım sağlandı.

Ekm

TEKNOFEST teknoloji yarışması başvuruları açıldı.

Mevlid-i Nebi Haftası

Ekm

Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi (ÖDS)

Ekm

Öğrencilerimiz arasında geçekleşecek olan, Masa Tenisi Turnuvası başladı.

Ekm

12.10.2022 Çarşamba günü, okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Geri Dönüşüm Kütüphanesi

Ara

Okulumuz matematik öğretmenleri Rezzan GÜNDÜZ ve Ümran ÖZMEN´in düzenlemiş olduğu bilgi yarışmasında birinci olan sınıflara ödülleri ve Matematik başarı belgeleri törenle verildi.

Tem

Öğrencilerimize  okuma” bilincini aşılamak, gelecek nesil olarak adlandırdığımız bu kitlenin kendi değerlerinin farkına varmasını sağlamak, okunan eserlerin tam olarak anlaşılmasına katkı sağlamak, gençlere okumanın yanı sıra yorumlama kabiliyeti de kazandırmak amacıyla okulumuzda 5.6.7. ve 8. sınıflara kitap okuma yarışması düzenlendi.